Tel: 06-12 40 30 78 - Mail: ge@bouma-webmonitoring.nl

Tel: 06-12 40 30 78
Mail: ge@bouma-webmonitoring.nl
Login

Bouma Webmonitoring

Verzamel inzichten voor een heldere bedrijfsstrategie

én voeding voor je communicatiestrategie!

Over Gé Bouma

Na mijn studie was ik jarenlang directiesecretaresse. Altijd deed ik er veel communicatieklussen naast. Dat vond ik zo leuk dat ik in 2004 NIMA A Communicatie heb gedaan en van 2005 t/m 2009 hbo Communicatie bij Windesheim in Zwolle. Vier jaar lang studeren naast mijn baan en gezin was heftig, maar het ging als een trein. Als je iets doet met passie dan gáát het ook als een trein, is mijn overtuiging. Het voelde niet als studeren, maar als een duik in een nieuwe wereld vol van onbegrensde mogelijkheden.

Webteksten

In 2009 begon ik met het schrijven van webteksten onder de noemer ‘Bouma Webteksten’. Voor tal van organisaties heb ik de webteksten duidelijk, doelgericht en vindbaar gemaakt.

Sneeuwbaleffect

Langzamerhand kwam ik in aanraking met het begrip ‘online reputatiemanagement’. Ik zag dat iedereen overal en nergens zijn ongenoegen uitte. Zaak is dan dat je er, als organisatie, op tijd bij bent om het te kunnen corrigeren. Anders ontstaat het bekende sneeuwbaleffect. Aan de andere kant moet je ook op de hoogte zijn van positieve berichten, want tevreden klanten zijn de beste reclame. Daarom startte ik in 2012 Bouma Webmonitoring. Samen met de andere resellers van iMonitoring verkoop ik hun systeem en begeleid ik klanten bij de inrichting van hun dashboard voor internetmonitoring. Ik kijk mee, analyseer en adviseer bij reputatieproblemen. Ik zorg ervoor dat de klant direct op de hoogte is van ieder online bericht dat er over hem verschijnt.

Lange termijn relatie

De langetermijnrelatie die ontstaat door het maandelijks contact en de maandanalyses zorgt voor wederzijds vertrouwen. Persoonlijke contact vind ik heel belangrijk. En mijn klanten blijkbaar ook, want velen zijn al vanaf het eerste uur abonnee. Nieuwe ontwikkelingen ontstaan door intensief contact met collega-resellers en softwareleverancier iMonitoring. Vandaar dat ik ook hier op de website in de wij-vorm praat.

In 2019 is de dienstverlening enigszins uitgebreid. We monitoren nu ook specifieke websites. Dat is handig als jij direct op de hoogte wilt zijn van politieke ontwikkelingen of veranderingen in jouw branche.

Ook kunnen we sinds 2019 een contentkalender samenstellen. We verzamelen intern nieuws (uit jullie eigen organisatie) en extern nieuws (uit de software). Dit nieuws verpakken we in mooie, korte berichten voor jullie social media, website of nieuwsbrief. Desgewenst plaatsen en volgen we ze ook. Uiteraard om ervan te leren, zodat jij steeds scherper krijgt wat werkt voor een heldere bedrijfsstrategie.

 

Loopbaancoach Eef Huiser van Commpass Coaching: “Bij Gé denk ik aan: actief, betrokken, enthousiast, deskundig. En prettig om mee samen te werken!

Wil jij:

  • weten wat mensen over jou zeggen?
  • je campagneresultaten meten?
  • inzichten over de markt of onderwerp verzamelen?
  • jouw aantal volgers op Twitter eenvoudig vergroten?

 

Maak dan een afspraak.

Tel. 06 - 12 40 30 78