Tel: 06-12 40 30 78 - Mail: ge@bouma-webmonitoring.nl

Tel: 06-12 40 30 78
Mail: ge@bouma-webmonitoring.nl
Login

Logo

.

Ontvang inzichten voor je bedrijfs- en contentstrategie

 

 

door:

in- en extern nieuws dat wij voor jou verzamelen.

Over Gé Bouma

Het bedrijf is in 2009 opgericht door Gé Bouma. Hier vertelt ze over de ontwikkeling die het bedrijf sindsdien heeft doorgemaakt.

"Na mijn studie was ik jarenlang directiesecretaresse. Altijd deed ik er veel communicatieklussen naast. Dat vond ik zo leuk dat ik in 2004 NIMA A Communicatie heb gedaan en van 2005 t/m 2009 hbo Communicatie bij Windesheim in Zwolle. Vier jaar lang studeren naast mijn baan en gezin was zwaar, maar het ging als een trein. Het voelde als een duik in een nieuwe wereld vol van onbegrensde mogelijkheden".

Webteksten

"Als ondernemersdochter zit het ondernemen me in mijn bloed. Dat ik voor mezelf wilde beginnen, stond dan ook al lang vast. Na mijn afstuderen begon ik met het (her)schrijven van webteksten, omdat ik veel teksten zag die voor het web te uitgebreid waren en waarin veel jargon voorkwam. Voor tal van organisaties heb ik de webteksten duidelijk, doelgericht én vindbaar gemaakt.

Sneeuwbaleffect

"Gaandeweg zag ik ook hoe belangrijk het is om te weten wat anderen online over jou zeggen. Tegenwoordig kan iedereen overal en nergens op internet zijn ongenoegen kwijt. En dat kan zomaar uit de hand lopen. Zaak is dus dat je er op tijd bij bent om iets te corrigeren. Anders ontstaat het bekende sneeuwbaleffect. Maar je moet ook op de hoogte zijn van positieve berichten, want tevreden klanten zijn de beste reclame".

Daarom startte ik in 2012 Bouma Webmonitoring. Ik kwam in aanraking met softwareleverancier iMonitoring uit Lelystad. Zij wilden zich graag concentreren op softwareontwikkeling, ik had de contacten voor afnemers. De match was snel gemaakt. Sindsdien begeleid ik klanten bij de inrichting van hun dashboard voor internetmonitoring. Ik zorg ervoor dat ze direct op de hoogte zijn van ieder online bericht dat er over hen verschijnt".

Lange termijn relatie

"De langetermijnrelatie die ontstaat door het maandelijks contact en de maandanalyses die ik opstel zorgt voor wederzijds vertrouwen. Persoonlijke contact vind ik heel belangrijk. En mijn klanten blijkbaar ook, want velen zijn al vanaf het eerste uur abonnee".

Nieuwe ontwikkelingen

"In 2019 was ons bedrijf toe aan een nieuwe stap. We monitoren nu ook specifieke websites op actueel nieuws. Dat is handig als jij direct op de hoogte wilt zijn van politieke ontwikkelingen of veranderingen in jouw branche. Specifieke websites vermelden vaak actueel nieuws wat voor jou uitermate belangrijk kan zijn. Dit actuele nieuws kun jij weer delen op je social media, nieuwsbrief of website. En dat kan geheel geautomatiseerd. Je hoeft niets handmatig bij te houden".

"Als je elke dag intensief bezig bent in je eigen bedrijf, is het vaak moeilijk iets te zien als 'interessant nieuws'. Immers, voor jou is het heel gewoon. Terwijl er vaak heel veel interessant intern nieuws is! Daarom bieden wij nu ook aan om langs te komen voor intern nieuws".

"Van alle resultaten (in- en extern nieuws) stellen we een contentkalender samen. We verpakken het nieuws in mooie, korte berichten voor jullie social media, website of nieuwsbrief. Eventueel met foto. Desgewenst plaatsen en volgen we de berichten ook. We meten de reacties en de inhoud ervan.

Hierdoor krijg jij inzichten voor je bedrijfsstrategie én heb je tegelijkertijd voeding voor je contentstrategie". 

 

Loopbaancoach Eef Huiser van Commpass Coaching: “Bij Gé denk ik aan: actief, betrokken, enthousiast, deskundig. En prettig om mee samen te werken!

Wil jij:

  • weten wat mensen over jou zeggen?
  • je campagneresultaten meten?
  • inzichten over een markt of onderwerp verzamelen?
  • jouw aantal volgers op Twitter eenvoudig vergroten?

 

Maak dan een afspraak.

Tel. 06 - 12 40 30 78