Tel: 06-12 40 30 78 - Mail: ge@bouma-webmonitoring.nl

Tel: 06-12 40 30 78
Mail: ge@bouma-webmonitoring.nl
Login

Bouma Webmonitoring

Jouw goede naam op internet…

Voorkom reputatieschade door webmonitoring

Over Gé

Na mijn studie was ik jarenlang directiesecretaresse. Altijd deed ik er veel communicatieklussen naast. Dat vond ik zo leuk dat ik in 2004 NIMA A Communicatie heb gedaan en van 2005 t/m 2009 hbo Communicatie bij Windesheim in Zwolle. Vier jaar lang studeren naast mijn baan en gezin was heftig, maar het ging als een trein. Als je iets doet met passie dan gáát het ook als een trein, is mijn overtuiging. Het voelde niet als studeren, maar als een duik in een nieuwe wereld vol van onbegrensde mogelijkheden.

Webteksten

In 2009 begon ik met het schrijven van webteksten onder de noemer ‘Bouma Webteksten’. Als directiesecretaresse was het dagelijkse kost om iets kort en krachtig samen te vatten, dus dit was een logische stap. Voor tal van organisaties heb ik de webteksten duidelijk, doelgericht en vindbaar gemaakt.

Sneeuwbaleffect

Langzamerhand kwam ik in aanraking met het begrip ‘online reputatiemanagement’. Ik zag dat iedereen overal en nergens zijn ongenoegen uitte. Zaak is dan dat je er, als organisatie, op tijd bij bent om het te kunnen corrigeren. Anders ontstaat het bekende sneeuwbaleffect. Aan de andere kant moet je ook op de hoogte zijn van positieve berichten, want tevreden klanten zijn de beste reclame. Daarom startte ik in 2012 Bouma Webmonitoring. Ik verkoop het systeem iMonitoring en begeleid klanten bij de inrichting van hun dashboard voor internetmonitoring. Ik kijk mee, analyseer en adviseer bij reputatieproblemen. Ik zorg ervoor dat de klant direct op de hoogte is van ieder online bericht dat er over hem verschijnt en dat alle relevante berichten uit de afgelopen 24 uur elke ochtend in zijn mailbox zitten.

Waarom mij?

De langetermijnrelatie die ik opbouw met mijn klanten door het maandelijks contact en de maandanalyses zorgt voor wederzijds vertrouwen. Dit persoonlijke contact vind ik heel belangrijk. En mijn klanten blijkbaar ook, want velen zijn al vanaf het eerste uur abonnee.

Met de medewerkers en andere marktspecialisten van iMonitoring volg ik de nieuwste trends over online reputatiemanagement op de voet. Met veel plezier communiceer ik die maandelijks met mijn klanten, zodat zij ook up-to-date blijven. Voor meer informatie verwijs ik graag naar de mooie reviews hier op mijn website.

Loopbaancoach Eef Huiser van Commpass Coaching: “Bij Gé denk ik aan: actief, betrokken, enthousiast, deskundig. En prettig om mee samen te werken!

Neem vrijblijvend contact op